2009. június 16., kedd

2:1

Fura dolgok tortentek ma:

Fontos papirokat kellett elkerni egy Magyarorszagon levo baratomnak egy helyi Hivatalbol. Nem adtak ki oket, azt csak szemelyesen!, de azt mondtak hogy a kert papirokat elkuldhetik egy megadott postai cimre akar.. (nem kertek semmi igazolo okmanyt, csak megtettek bizalmi alapon)

Allatkereskedesben jart ma egy baratom, nem tudott mit kezdeni teknoseivel, mert hosszu idore elutazik es gondolta visszaadja az allatokat a kereskedonek, ha nem mas megorzesre. Sajnos nem tudta visszafogadni a kereskedes, de eppen arra jart egy Ir bacsi aki felajanlotta a segitseget, hogy majd o vigyaz a teknosokre mert ugyis van mar neki par, ez meg nem oszt nem szoroz (2 honaprol van szo!) - napi szintu etetes es gondozas - mindenzt ingyen..

Es sajnos nem eloszor fordul elo az az eset, hogy probalunk autot eladni es valaki "poenbol" felhiv, lebeszel egy helyszint es idopontot es nem jelenik meg.. vagy megjelenik inkognitoban es rohog egy jot a markaba.

Ezek az itteni fiatalok igy szoktak magas foku unalmukat eluzni.
Vagy csak ugy felhivnak ejjel 3-kor, hogy beszelgessenek egyet vagy mondjanak valami vicceset a telefonba, mert ez sem 1x fordult mar elo.

Jut eszembe: itt este 11-kor nem illetlenseg telefonalni, hanem teljesen elfogadott, ugyanugy mint az autovasarlas 10-kor - az sem baj ha mar sotet van. Ugy adtam el az elozo kocsimat.